HMs Vårmode!

image3136
Wow, va mycket snyggt det fanns i HMs vårkatalog i år! Jag fick den igår och det fanns hur mycket som helst som jag skulle vilja ha! Smart av dem att välja svenska supermodellen Caroloine  Winberg till många av bilderna också! Hon gör ju att kläderna ser ännu snyggare ut. Här är mina favoriter:

1. Blus och byxor från HM Organic Cotton. Tråkiga miljövänliga kläder är ett minne blått, Nu är det snyggaste modet ekologiskt! Skulle gärna vilja både den vita blusen och de bruna byxorna!
2. Supersnygg kornblå skjortklänning. Både skjortklänning och kornblått är fortfarande trendigt den här våren,
3. Söt blommig blus i det perfekta småblommiga mönstret som kommer att vara så hett i vår!!
4.
Linne med vackra hålbroderier som ger en lite bohemromantisk känsla
5. Snygga shorts i perfekt längd och modell.
6. Långt linne som blir en klänning i skön bohemisk 70-talsromantik stil. 70-talet kommer att dominera i vår!
7. Söt och elegant blus som passar till det mesta, Skulle vilja ha den i vitt.
8. Snyggt och skönt linne som är superbilligt och finns i massor av färger. Perfekt till utställda 70-talsjeans i sommar med ett flätat skärp runt midjan för en fin 70-talsstil!

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. 4:an och 6:an har jag faktiskt planer på att beställa 🙂 Skulle helst vilja ha 6:an i vitt men får en känsla av den blir lite för genomskinlig att ha som klänning då…?

  2. Sarah: Ja jag med, tror att jag också skulle vilja ha vitt, men som sagt, det kan hända att det blir för genomskinligt. Den bruna naturfärgen skulle jag försvinna i totalt så det får bli någon av de andra färgerna. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *