Kate Moss för Japanska Vogue!

image3115

Kate Moss pryder omslaget för japanska Vogue och innuti tidningen visar hon exclusiva smycken på utmanande bilder. Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om bilderna. De är coola, vågade och väldigt speciella, men samtidigt så tycker jag inte att de framhäver Kates skönhet på bästa sätt. Bilderna är inte tagna med det typiska mjuka ljuset som vi är vana vid på våra västerländska modetidningsbilder utan med ett mycket starkare råare ljus. Den här bilden tycker jag dock är fantastisk, det ser ut som att det rycker från Kate själv, supercoolt! Omslaget gillar jag också! Vad tycker ni?
 (Den här bilden är fantastisk)

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Shoppa online? – Prova våran website med spännande nätbutiker av olika kategorier och med sidor för Sverige, Danmark, Norge, United Kingdom och USA

    Tacksam om du kunne tänka dig att lägga till en länka för Onlineshops.no på din blogg. Tackar dig i förhand!

  2. Finns verkligen ingen värme i dessa bilder. Kate Moss ser väldigt kylig ut nästan som skådesplare i sience fiction filmerna gör. Jag hoppas verkligen inte att detta är en kommande trend för det behövs verkligen mycket mer av varm utstrålning även i modevärlden!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *