Who’s Your Cover Boy?

image3083
Nu är det dags igen för killarna att bli granskade av era kritiska ögon! Vilket omslag är snyggast? Förtjänar Kevin Federline ens att vara cover boy för nummret med världens 50 mest inflytelserika män? Eller tillhör du dem som gillar K-Fed bättre än Britney?  Är Indiana Jones fortfarande din hjälte? Kommentera och välj vilken cover boy som är bäst? Kevin Federline för Details, Jonny Depp för Esquire, Mando Diao för King eller Shia Labeouf och Harrison Ford på omslaget av Vanity Fair?

WHO’S YOUR COVER BOY?

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Uch Kevin Federline förtjänar verkligen inte en plats på nåt omslag etc.Han är väl känd bara för han varit gift med Briney vad jag vet…
    Johnny Depp gillar jag!

  2. Lina: Håller med dig till 100%! 🙂
    B: Precis!! Trodde nästan det var ett skämt när jag såg honom på omslaget! Jag gillar också Johnny Depps omslag bäst! 🙂
    Evis: Jag gillar verkligen omslaget, även om jag pinsamt nog måste erkänna att jag nästan aldrig hört deras musik. :0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *