Who’s your Cover Girl?

image3104
Just nu syns januarinummren med tjusiga covergirls! Två sångerskor har fått plats bland skådespelerskorna den här gången, men fortfarande syns inte en enda fotomodell till på omslagen. Ser Kate verkligen ut som Kate på omslaget? Vilket omslag gillar du bäst? Diane Kruger för Harpers Bazaar, Rihanna för Allure, Kate Hudson för Vogue eller Jennifer Lopez för svenska Elle?

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Sarah: Ja det förstår jag, den har samma effekt på mig, så sommrig och härlig!
    Matilda: Ja det är min favorit också! 🙂 Men jag tycker att de har retucherat Kates ansikte alldeles för mycket, hon är ju så vacker att man inte tycker att det skulle behövas. Men det är absolut den tidning som jag skulle köpa om jag valde utefter omslaget! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *