Who’s Your Cover Girl?

image3165
Den här gången har vi bara skådespelerskor igen. Både Jessica Alba och Halle Berry är gravida, men på Jessica Alba syns det inte än. Vilken cover girl är bäst? Jessica Alba för Elle, Reese Witherspoon för Marie Claire, Hayden Panettiere för Lucky eller Halle Berry för InStyle?

WHO’S YOUR COVER GIRL?

Du kanske också tycker om

7 kommentarer

 1. Jag tror att jag föredrar Reese Witherspoon, för att hon visar lite individualitet; de andra är söta, men deras leenden ser exakt likadana ut.

 2. B: Jag med, det skriker glädje på något sätt. 🙂
  Evis: Ja det har du faktiskt rätt i, det typsika covergirl leendet. Men jag tycker att hon ser lite trött eller ledsen ut i ögonen, kan inte sätta fingret på vad det är, men det är ju egentligen mer naturligt än de andra uppsmilade stjärnorna.
  Matilda. Hayden är så söt och hon är grym i Heroes!
  Asa Eden: Ja Hayden passar perfekt som cover girl,v i kommer nog at få se mycet av henne framöver. 🙂
  Malin: Ja Jessica Albas omslag är min favor också. Kul att Halle Berry gjorde et smaklfult och vackert omslag med sin söta gravidmage, till skillnad från Christina Aguillera.

  Efter mycker funderande är min favorit Jessica Alba. Hennes leende ser ut att komma inifrån och jag älskar klänningen och det ruffsiga håret och jag tycker att färgerna på omslaget är snygga tillsammmans. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *