Dagens Outfit!


Hej CityCat babes! Idag har jag haft en ganska lugn och skön dag äntligen. Igår jobbade jag i butiken hela dagen och vi hade 2212 kunder på 5 timmar-helt galet! Det förvånar mig hur sura och arga många kunder är, trots den fantastiska service som vi ger och trots att de är lediga, solen strålar och de är ute och shoppar…vad är problemet? Om någon borde vara sur så är det ju vi som står inne när det är 30 grader varmt ute och jobbar så vi är helt slut. Men det är tvärt om! Vi är glada och trevlig och kunderna är sura och otrevliga -en matematik som jag inte förstår mig på! Men som sagt, idag var jag ledig och jag och min älskling tog en tur på stan och jag fick vara kund själv (trevlig sådan) när vi fyndade lite på rean. Vi tog en tur på NK och Zara och en massa inredningsbutiker-mysigt! Nu blir det snart grillat med ugnsrostade grönskaer och tzatziki på balkongen. Ah bliss! : ) CityCatKisses to you all!

Svart klänning med gulddetaljer -Bebe
Plommonfärgad skinnväska -Botkier
Armband -Miu Miu & CCSKYE
Solglasögon -D&G
Guldigt halsband -köpt i New York
Ballerinas med gulddetaljer -Juicy Couture

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *