Dagens Outfit!

Hej CityCat Babes! He, he Molly vill också vara med med sin outfit, svart päls tycker hon är hetaste grejen just nu, faktiskt hennes favorit! ; ) Jag jobbar väldigt mycket just nu. Imorgon ska jag välja ut 10 bilder av 3000 bilder från senaste photoshooten till våra modellers portfolios, det kommer att bli hmmm svårt och tidskrävande, tar nog hela dagen, så ja nu vet ni vad jag göra imorgon. Idag han jag med att REA-fynda lite under lunchen. Ska visa upp min fynd imorgon! CityCat Kisses to you all!

Blommig chiffongklänning –Gina Tricot
Skinnväska –Marc by MarcJacobs
Skinnjacka –HM
Gladiatorsandaler –DinSko
Blandade armband –Cocoo, Tiffanys, HM
Klocka –GUESS

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *