Dagens REA-fynd!

 Den här coola skinnjackan fyndade jag för halva priset!! Kunde inte motstå den läckra röda färgen och de vackra detlajerna både fram och bak. Skinnet är otroligt mjukt och fint och på insidan är den fodrar med lika fint svart skinn. Den ser väldigt vintage ut, men jag hittade den på Carlings. : ) Jag älskar rött så jag kommer inte att tröttna på den. Röda klänningar, röda skor, röda jackor, ja jag kan inte få nog av rött, blir glad av att ha rött på mig! : )

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Den var jättesnygg ju! 🙂 Lite roligare än de vanliga svarta och bruna skinnjackorna. Jag älskar också rött, speciellt som färg på accessoarer 🙂 Man blir pigg av den färgen hehe 😉

  2. sarah: Va kul att du tyckte det! Ja det känns lite roligt med en annorlunda färg på jackan, och jag älskar rött. Blir precis som du säger pigg av den. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *