Helgens Outifts & Happenings!


Hello CityCat Darlings!
Jag blev jätte sjuk efter allt jag gjorde i fredags (casting och fest) och sen blev det bara värre så jag har inte orkat sätt mig upp framför datorn ens, sorry. Hoppas jag kan få vara bättre nu ett tag. Castingen var inte lika lätt som jag trodde, många misstänksamma föräldrar som grillar en med crazy svåra frågor och verkar som om de tror att vi bara ska lura och untyttja deras döttrar, vilket känns hemskt, när vi är så seriösa och omhändertagande som vi är på den här agenturen. Men jag förstår ju att föräldrarna är oroliga för sina döttrar och söner pga av vilka rykten som omger modellbranschen. Men kanske behöver de inte vara fullt så aggressiva?! Det går ju att ställa frågor på ett trevligt sätt menar jag. I all fall så hittade vi en toppentjej med alla perfekta mått och ett väldigt speciellt, spännande ansikte, grym catwalk hade hon också. Hon hade tränat mycket hemma och det hade verkligen gett resultat. Henne hoppas jag att vi kommer att skriva kontrakt med! Sedan var jag på en mysig fest hos en kompis där klädkoden var "dress to impress" Jag valde den blå klänningen med vita prickar från Forever 21 och matchade med cerise accessoarer och cerisa fjärilar i håret. Fjärlilar är min nya girly obsession. ; )

På castignen:
Svart kostym –Bruuns Bazar
Silverrandig skjorta –Zara
silverarmband –Tiffanys/New York
Skärp i orange –Tiger of sweden
Svarta skor –Wedins

På festen:
Prickiga axelbandslös klänning -Forever 21
Cerist armband -Miu Miu
Guldigt halsband -köpt i New York
Bambooörhänge -köpta i New York
Cerisa skor -HM (syns ej på bilden)

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *