Rosa + Orange -Hot or Not?

 

Eva Mendes i Dior by John Galliano couture visningarna som har börjat i Paris. Klänningen är en oväntad kombination av rosa och orange!! Jag vet vag jag tycker -men nu vill jag veta vad ni tycker! Är det snyggt att blanda rosa och orange? Hot or Not? : )

Du kanske också tycker om

7 kommentarer

  1. Oh yes! Jag såg den där bilden förut och fastnade för klänningen på en gång. Skitsnygg, iaf på Eva som verkligen kan bära upp den! I vanliga fall så är jag väl inte så jätteförtjust i färgkombinationen orange och rosa, men det finns som sagt vissa undantag 🙂

  2. Mickan: Håller med!

    Therece -he, he det tror jag inte på (att du är tråkig alltså) 😉

    Sarah: Jag håller med, i vanliga fall har jag aldrig gillat kombon rosa och orange men på den hrä klännignen och dessutom på Eva blir det fantastiskt! 🙂

    Karro: Håller med, man vill typ äta upp klänningen så läcker är den!:)

    Evis: Ja jag antar att det bara är en mästare soch ett desginhus som Dior om kan få ihop rosa och orange på det här otroligt smakfullá och häftiga sättet! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *