Dagens Fashionista!


Rachel Bilson
var galet snygg på The Whitney Contemporaries’ Art Party i New York igår. Hon bar en figurkramande krämfärgade klänning från Max Azria for Hervé Leger som är känd för att trolla fram en drömfigur med sina bandageklänningar. Till klänningen bar hon en svart smokingjacka som är en av höstens hetaste trender, lacksandaletter från Lanvin och en cool clutch med fjädrar. Gorgeous!

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Oj.oj.oj vilken figur och en sådan klänning! Men då får det inte finnas något enda gram för mycket varken här eller där!

  2. Hon är så snygg.Såg den där bilden igår och gillade kläderna massor.Jag har spanat på en sån kavaj med kort ärm,svart.Det är väl bra och satsa på en sån om det är modernt i höst?Hoppas du får en fin midsommar!Kram

  3. Maggie: Ja eller hur, oj,oj tänkte jag med när jag såg den, så galet snygg. Hervé Legers klänningar är kända för att på ett mirakulöst sätt trolla bort det som man har för mycket av och trolla fram det som man har för lite av, men så ligger ju prislappen på över 10.000kr per klänning också ;)Men Rachel Bilson är ju redan helt perfekt så i kombination med den här känningen blir det ju, wow!

    B: Ja hon har kombinerat otroligt snyggt och elegnat men ändå med hög modegrad. Ja absolut, kavajen låter helt perfekt, vilket fynd om u får tag i den! Gillar fjäderväskan också! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *