Dagens Outfit!


Idag har jag uträttat en massa ärenden i stan, satt 1,5 timmar på Apoteket för att få mitt recept-seriöst?,bland alla superförkylda hostande människor, yayks! Samtidigt fick jag sällskap av en härlig man som ville bjuda alla på energibars och tyckte att gastrointestinala högjudda magproblem inte var något att skämmans för -problemet var att jag i lördags hade fått tillkalla sex vakter för att släpa ut just honom ur butiken där jag jobbar, för att han inte direkt var vid sina sinnens fulla bruk. Jag gömde mig bakom stora solglasögon och Sofis Mode för att inte bli igenkänd. Sedan strosade jag ner till parken för att sola en stund där jag ofrivilligt fick sällskap av sex killar i bar överkropp som tydligen tyckte att jag behövde sällskap, eeh no thank you! Behöver jag ens säga att jag inte stannade särskilt länge? Nu måste jag sätta igång med att kolla igenom hopfulla ansökande till modellagenturen. Klännigen köpte jag på Gina Tricot och den kommer jag nog aldrig mer använda in the city eftersom den glider upp över låren och baken mer och mer för varje steg man tar -no good attention, I’m just telling you!

Röd klänning –Gina Tricot
Svarta gladiatorsandaler –DinSko
Ormarmband –Cocoo
Klocka –GUESS
Gröna armband –köpta i Taipei
Silverarmband –Tiffanys /New York
Skinnväska -Marc by Marc Jacobs

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Aj då, jag vet hur det kan var med kjolar eller klänningar som glider upp som du säger inte skoj!Men den var fin.Fina armband med 🙂 Kram

  2. Åh jag vet hur det är kjolar som glider upp när man går, och man får dra och dra i den hela tiden så att den ska hålla sig på plats.. Inte roligt :/ Speciellt jobbigt är det när man måste passera ett gäng byggnadsarbetare eller liknande, usch då kan det kännas lite besvärande haha :p

    Jättesnygga armband! 🙂

  3. B: He, he nej inget skoj alls, synd för det är en ganska fin klänning, kul att du gillade amrbanden , after all you are the jewlery queen! ;)Kram

    Erika: He, he roligt att du gillade inlägget, ja det var en lite speciell dag. 🙂 Kram

    Sarah: Ja precis, jag fick dra i den var och vart annat steg, det måste sett hur roligt ut som helst, ja byggnadsarbetare kan vara riktigt eeh speciella om man säger så. Roligt att du gillade armbanden. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *