Dagens Outfit (Midsommarafton)Det här hade jag på mig igår, i alla fall till en början, men det slutade med jeans under klänningen, varm kofta och vinterjacka, ha,ha,ha. 11 grader och regn-precis som det ska vara påmidsommar eller? ; ) Varför kan vädret aldrig vara som i Pripps Blå reklamen? Hoppas att ni alla hade en jätte bra midsommarafton! Vi firade hemma hos ett par vänner som bor ute vid havet, vilket var väldigt mysigt. : )

Blommig klänning –HM
Lila sidenband –Åhlens
Ceriset armband –Miu Miu
Korallfärgat armband –Banana Republic
Kilklackssandaeltter –Aldo/New York
Lila skinnväska -Botkier

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. Fint!Ja midsommar är inte en dag förvänta sig sol :/ Jag fick med sätta på mig lite mer kläder.Hade tights, klänning ,cashmeretröja och jacka över det.Skulle ha behövt bytt ut mina sandaler med, för jag frös om fötterna :)Ett par kilsandaler hade jag med 🙂 Dom var nya så ville använda dom.hihi

  2. B: Jättefina! Väldigt lika mina 😀 ,det är så skönt med kilklackar, synd bara att det måste vara så himla kallt!

    Hanne: Tack, va roligt att du gillar outfiten och armbandet! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *