Who’s Your Cover Girl? (Yummy Mummys)


Idag blir det bebisfrossa! De nyblivna kändismammorna tjänar miljoner på att sälja rättigheterna till första bilderna på den nyfödda kändisbebisen till skvalleritidningarna. Men vilken kändisamamma har gjort  sig mest förtjänt av pengarna? Nicole Richie, Jennifer Lopez, Christina Aguilera eller Tori Spelling? Ni bestämmer!

wHO’S YOUR COVER GIRL?

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Jag älskar omslaget med Jennifer Lopez på grund av att hon ser sådär ärligt glad ut som mamma om du förstår vad jag menar 🙂 Christina och Nicole verkar nästan försöka se lite sexiga ut på bilderna, tycker inte riktigt att det passar 🙂 Det ser mer ut som att Tori Spelling håller i en docka mer är en riktig bebis hehe ;P

  2. Jag tycker Nicole och Jennifer. Haller med Sarah om att Jennifer ser sa dar arligt glad ut, men rostar aven pa Nicole (som jag gillar) for att beben ar urgullig. De andra tva ar bara ur-fula!

  3. Jag håller med ovan att Christina försöker se sexig ut samtidigt som hon håller sin lilla och det blir helt fel på bilf tycker jag! Får bli Tori faktiskt, gillar nog sättet hon håller sin lilla tjej och att båda ser så goa ut!

  4. Sarah: Ja jag förstår vad du menar. Jennifer ser jätte vacker och lycklig ut på omslaget. Christina ser alldeles för sexig ut-inte fint på ett sånt omslag!!!

    AsaEden: Ja Nicols omslag är min favorit också både Nicole och bebsien är så otorligt söta. 🙂

    Lina: Ja eller hur, det blir bara fel! Ovagjort blev det då. Men alla tyckte att Christinas omslag var sämst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *