Dagens Drömoutfit!

image3657
Idag blir det Forever 21 special. Jag ska ju åka till New Work och Forever 21 är en av butikerna som absolut ska besökas. Idag drömmer jag om en 70-talsinpirerad bohemromantisk outfit! : ) ♥
1.
Underbart vacker och romantisk klänning.
2. Kombiner med slitna stövlar för den rätta boholooken.
3. En tjusig hatt i 70-talsstil blir perfekt till.
4. Fantastiska glamourösa solglasögon.
5. Fin jacka i härlig varm färg.
6. Jag gillar verkligen den slitna looken på väskan.
7. Ett armband med fredsmärken blir perfekt till.
8. Många halsband ska det vara, både det här och det här är superfint.

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Snyggt! Det kanske inte spelar någon roll, men jag inhandlade en väska på Forever 21 vid nyår när jag var i USA och den hade gått sönder i sömmarna efter knappt en vecka. Bara så du vet. Men för det priset så kanske det inte gör något om det slits snabbt;) Men Forever 21 har ingen kanon-kvalitet direkt. Jag ville bara varna så du inte blir besviken senare. Kanske var det bara min väska som var defekt också.
    Jag hoppas du har en fantastisk resa i alla fall och att du hittar massa fint!
    Kram

  2. Erika: Tack det var verkligen jätte bra att du skrev om detta! Det är ju inte så kul om det man köpt går sönder eftersom man inte kan reklamera. Synd med din väska! Bäst att jag kollar sömmar och kvalitet innan jag köper något och att jag inte lägger alltför mycket pengar där. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *