Dagens Outfit!

GLAD PÅSK kära läsare!
image3801image3800
Jag tog fram en klänning som jag inte användt på många år, den har liksom fallit i glömska i garderoben. Jag köpte den i en butik som hette Monroe i Sture Gallerian i Stockholm när jag fyllde 17 år. Den har svarta spetsdetaljer vilket kommer stort till hösten och fransar som känns roligt igen. Kommer inte ihåg vilket märke det var, så den får heta Monroe helt enkelt. 🙂
Klänning –Monroe
Strumpbyxor –Falke
Lacksandaletter –Zara
Halsband –Dyberg & Kern

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Jättefint 🙂 Kul att du kan ha en klänning som är flera år gammal hihi.Hoppas du har en bra påsk!Jag har ätit massa mat och drukigt vin som ja kännde av :p Snart blir det film.Kram

  2. Jättefin. Sen känns det för mig helt absurt att kunna ha samma kläder som när man var sjutton, rent storleksmässigt, men det var ju lite längre sen jag var 17 och även om jag kanske skulle kunna banta ner mig till samam vikt så har två graviditeter breddat både höftmått och bröstkorg rejält.

  3. B: Åh det låter som att du har haft en jätte mysig påsk, ja vin är gott :p Vad såg du för film?
    Evis: Tack, ja men det bör tilläggas att den för 11 år sedan var alldeles för stor, så det är därför jag har glömt bort den i garderoben, nu 10 kg senare passar den mycket bättre 🙂 Jag skulle inte vilja vara samma vikt som för 11 år sedan, man vill ju att det ska synas att man är en kvinna, eller hur! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *