Snyggaste jeansbaken!

image3679
Wow, tänk om man kunde hitta ett par jeans som sitter så här snyggt
. Kolla, de sitter ju sjukt snyggt över baken! Och jag gillar verkligen färgen och de kontrasternade svarta detaljerna. Priset är bra också, 499 kr hos Stella Kei (hittade dem hos Käthe) Jag har verkligen problem med att hitta jeans som sitter snyggt och samtidigt är bekväma, det verkar vara en omöjlighet! Har ni testat Dr Denim? Hur är de i passformen? Är de lite stretchiga? Töjer de sig,skulle vara intressant att veta om någon av er vet?. Jag har inte ett enda par jenas i garderoben som jag trivs i trots, dyra designerjeans från Sass& Bide och Acne. Kanske blir Dr Denim nästa jeansförsök?

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

 1. Vet inte hur Dr Denim är men om du har svårt att hitta jeans så kan jag rekommendera Citizens of Humanity. Tycker att passformen och kvalitén är super. Dessutom verkar de passa de flesta kroppstyper 🙂 Tråkigt att du inte gillar din Sass & Bide, själv älskar jag mina.

 2. Pröva True Religion?Köp i USA 🙂 Jag har två par som jag haft rätt länge nu och dom sitter fint.Kram

 3. Jag har provat DrDenim och hissar! Stretchiga och superbekväma. Använder aldrig jeans så har bara haft mina ett par gånger men de verkar hålla formen utan att töja sig något avsevärt, är ju ingen vanlig jeanskvalité på dem utan som sagt mjuka stretchjeans 🙂

 4. De är skönt mjuka och stretchiga, en del kan vara lite raka i midjan och tydligen så är storlekarna väldigt ojämna. Fast den där modellen gillade jag inte fickorna på…
  Du måste kolla in [deener] som vi har i butiken om du har svårt att hitta modeller att trivas i, grymt snygga jeans från L.A!

 5. Jessica: Tack för tipset, ska pröva dem när jag är i New York, hoppas de passar mig liak bra som dig.
  B: Tack, jätte bra tips, det får bli jeansprovning för mig i NY, hoppas jag kan hitta en favoritmodell, skulel vara så skötn att hitta en som man alltid kan köpa och vet alltid komemr sitta snyggt.
  Hanna: Tusen tack för din kommentar, det var jätte bra, jag är ju ute efter just mjuka, bekväma stretchiga jeans så då kanske DrDenim är något för mig.
  Free Fashion Pia: sköna och mjuka låter ju bra. Tack för ditt tips, spanade in deener jeansen, jätte fina verkligen!

 6. Dr Denim är helt underbara. Köpte ett par på en rea för ett tag sen för att testa. Satan vad dom satt bra. Strechiga men töjer sin inte och jag har haft mina i mer än 6 månader. Så nu är det bra Dr denim som gäller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *