Who’s Your Cover Girl?

image3789
Den här gången tävlar covergirlsen med var sitt omslag för Vogue från olika delar av världen. Att bli covergirl för ett Vogue omslag är så prestigefullt att man oftast inte får betalt för det. Men vem har det bästa Vogue omslaget? Diane Kruger, Victoria Beckham, Gisele och LeBron James (LeBron är den 3:e mannen någonsin som får pryda ett Vogue omslag, bara George Clooney och Richard Geere har fått äran tidigare) eller Drew Barrymore? Du bestämmer!

WHO’S YOUR COVER GIRL?

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Det var verkligen svårt. Jag kan välja vilken det inte blir; den med Gisele, men de andra är fantastiska var på sitt sätt. Måste jag välja blir det nog (till min egen förvåning) Victoria Beckham.

  2. Min cover girl blir Posh. Jag valde mellan Drew och Posh och jag är verkligen förvånad över att jag gillar Vicotira Beckhams omslag bäst. Drew kommer på en tät andra plats för sitt vackra lite sårbara uttryck.

    B: Ja jag tycker hon ser så vacker ut på omslaget, som en älva nästan. 🙂
    Evis: Ja jag blev också förvånad över att jag tyckte Vicotira Beckhams omslag var bäst, men det är mest fängslande faktiskt. 🙂
    N: Ja här har hon verkligen fått till det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *