Dagens Köp NY!

image4173
I den underbara Juicy Couture butikenBleeker Street i New York köpte jag den här härliga Juicy mysdressen. Det är en superhärlig stark fuchsia färg och passformen är som alltid super bra! Skönare och snyggare mysdress finns inte! : ) Det är så skönt att få känna sig lite snygg även när man mest är hemma och är sjuk, som jag har varit nu de senaste veckorna. Den här dressen har varit min outfit de flesta dagarna : ) I Sverige hittar du Juicy Couture mysdressen (fast min har fickor där bak) hos Nelly.se Kan du köpa den i USA är det mycket billigare men Nelly har absolut bäst pris i Sverige.

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Jättefint!Jag hade en munkjacka från Usa men den har varit hos syrran i månader nu.Ljusblå med rosa tryck
    på ryggen.Kram

  2. B: roligt att du gillade mitt köp. Va snällt att du lånade ut den,låter fin, hon vill nog inte lämna ifrån sig den kan jag tänka mig. När man väl har fått tag i en Juice släpper man den inte hi,hi :)Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *