Dagens Outfit!

image4103
 Idag har jag försökt kurera mig själv genoma att ligga i solen på en filt i parken och lapa sol. Vad passar bättre då än en blommig chiffongklänning och en söt tyg väska. Kände mig väldigt sommrig trots mina galet vita ben, som nu är liter mer rosa som ni kan se på min härliga cancan dansande närbild, ha,ha.. Och det där kan ha varit min längsta mening någonsin i bloggen. : ) 23 grader, strålande sol och en gossipgirl bok vad mer kan man begära en söndagseftermiddag? Vad har ni gjort idag?
Blommig klänning –Gina Tricot
Röda ballerinas –Marc Jacobs
Tygväska –Chloé Sevigny for Opening Ceremony
Guldigt halsband –Dinsey Couture
Guldiga bambooörhängen –köpta i New York

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *