Filmfestivalen i Cannes -The Fashion!

Click to play Cannes
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Make a Smilebox slideshow

Äntligen har filmfestivalen i Cannes börjat! Det betyder en hel vecka av mode och kändisar både på och utanför röda mattan! I bildspelet frossar vi i vackra klänningar och smycken från den första kvällen! Kolla in!

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. B: Åh tack va gullig du är, ja jag lär mig, ska förhoppningsvis bli bättre och mer fashionable slideshows med tiden :)Ja hon är så vacker och ser aldrig vulgär ut.
    Sarah: Ja jag med! 🙂

  2. Hejhej!!
    jag såg att du hade lagt ut din "smilebox" på bloggen jag har ju som sagt försökt att göra det med men jag lyckas inte måste bli något fel så jag tänkte att du kanske skulle vilja hjälpa mig om hur jag ska göra så vorre du jätte snäll tack på förhand mvh Mikaela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *