Första stylistjobbet! +Dagens!

image4205
Det var längesedan det blev en outfitbild nu. Jagg har varit sjuk nästan en hel månad (min vanlig sjukdom) så det har varit konstanta outfits med Juicy Couture mysdressar i olika färger. Jag är fortfarande långt ifrån bra, men idag hade jag mitt första stylistuppdrag för modellagenturen så jag tvingade mig själv upp på benen och passade på att ta en outfitbild också. Jag fick styla 5 looker och jag valde bla annat en romantisk bohemisk sommarlook med skinnväst med fransar och massor av armband, en bikini bild med vått hår och massor av stora guldsmycken, en partylook med paljettklänning, skinnjacka och superhöga platåsandaletter och sist en enkel clean look med solglasögon som vi ska använda som solglasögonreklam. Så fort jag har fått bilderna så ska ni få se hur jobbet blev! : )

Militärkavaj -Gina Tricot
Randig klänning -Gap
Lila väska -Botkier
Halsband -mammas gamla
Guldring med gröna stenar -Calvin Klein
Ankelboots -Wedins

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

 1. Skont att hora att du mar battre, och kul att ”se” dig igen!
  Det ska bli roligt att se bilderna sedan, later valdans skoj ditt uppdrag!
  Ha en bra dag!

 2. Vad trist att du varit dålig,kul att se dig igen!Jättefin klänning!Lät kul med uppdraget!Kramar

 3. Att ha det gott: Tack va go du är, jag det var verkligne roligt. 🙂
  Åsa Eden: Ja det har varit en jobbig tid, är glad att kunna få ta på mig vanliga kläder igen. Tack för din gulliga kommentar!
  B: Ja den här gången verkar det inte vilja ge med sig, men är ju lite bättre nu och i vanliga kläder i alla fall. Jätte kul att få jobba som stylist! Verkar som att jag kommer få fler uppdrag, så det känns kul. Hoppas jag kan hålla mig på benen bara. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *