Dagens Köp!


Jag var ju på Freeport Outlets VIPkväll i söndags och den här gången fanns det otroligt mycket fint!! Mango har precis öppnat en outletbutik och man kan göra superfynd hos Twilfit, Filippa K, Acne och Whyred som också har outletbutik där. Dessutom finns det flera härliga butiker med fina saker till hemmet som glasriket/Kosta Boda, Fabriksbutiken och Borås Wäfveri, samt sportkläder från Nike, Adidas och damkläder från Mexx, New House, och Companys. Jag hittade en svart blus/tunika hos Mango som jag redan har i grönt. Jag verkligen älskar den gröna och har tänkt så många gånger att jag ångrar att jag inte köpte den i fler färger, så gissa om jag blev glad när den fanns där i svart. Jag köpte också en glansspray från Matrix serie Biolage som är grymt bra i outletbutiken Bellbox som säljer frisörprodukter.

(Tunikan är i samma modell som den här gröna)

(I bought a black long shirt from Mangos outlet store and a new shine spray from Matrix Biolage at Freeport Outlet on their VIP sale)

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *