Dagens Outfit!


Idag har jag jobbat hemma och nu ska jag iväg till smärtpsykologen. Imorgon ska jag till min specialistläkare på Sahlgrenska för att diskutera smärtlindringsmetoder och jag är så nervös, är så rädd att de bara kommer att säga att det inte finns något att göra, fastän jag har tagit reda på att det finns flera olika smärtlindringsmetoder som prövas i USA med stor framgång för patienter med samma sjukdom som mig. Jag hoppas, hoppas innerligt att läkaren kan förstå hur viktigt det är för mig och min familj att jag får hjälp med smärtorna och får pröva någon av metoderna. Mamma ska följa med mig imorgon och det känns skönt, i fall jag svimmar eller får något anfall. Usch va nervös jag är, men jag får hoppas på det bästa. Hoppas ni har haft en bra tisdag! CityCat Kisses!!!

Grå stickad tröja –Mango
Svarta skinnbyxor-Gestuz/Asos
Gråa stövlar –Björn Borg
Svartvita leopardmönstrade örhängen –Uox
Silverormarmband –Cocoo
Svart klocka -Guess

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Det gå säkert jättebra.Var bestämd, du är värd den bästa behandlingen,men det är inte lätt när man inte mår bra,det vet jag.Men skönt att din ma kan vara med!Ska tänka på dig.Kramar

  2. AHDG: Åh nej vad hemskt, känner verkligen med dig, det var ingen som tog mig på allavar heller innan jag fick en diagnos, jag fick hur många feldiagnoser och "icke diagnoser" som helst. Ge inte upp, någon måste kunna hitta orsaken till din värk, låt ingen komma och säga att det inte är något som är fel, för man känner sin kropp så oerhört väl och man VET när det något som är fel. Vänd dig utomlands och utforska internet, det var så jag tillslut själv hittade vilken sjukdom jag hade, innan jag tillslut kom till en läkare som kunde bekräfta mina misstankar och ge mig rätt diagnos. Det är så hemskt att leva i ovisshet, Jag tänker på dig och skickar tusen kramar!!!

    PETRA: Tack, för uppmuntrande ord, det gick ganska ok, men jag vet inte än om de kommer att låta mig pröva det jag vill. Kramar!

    B: Tack för din fina kommentar och goda tankar, de hjälpte nog, för det gick bättre än vad jag trodde, även om jag itne vet än om jag kommer att få pröva den behandling som jag vill. Kramar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *