Dagens Outfit!


 Hello CityCat Babes! Idag körde jag med en lite "goth influerad" stil, mycket svart, sammet och lack, he,he. : ) Lila är fint att blanda upp med allt det svarta den här säsongen tycker jag. Idag körde jag med overkneesockarna rynkade runt ankeln istället, något som jag har snott från catwalken såklart, he,he. Hoppas att ni har haft en bra dag! CityCat Kisses/Ellie
Lila sammetskavaj -HM
Svart tunika -Mango
Halsband med lila kors -Pilgrim
Skinnarmband -köpt på Santorini
Lackleggings -Friis & Companys
Svarta strumpor -HM
Ankelboots -Wedins

(Today I’m wearing this: Velvet blazer from HM, black blouse from Mango, Necklace with a big cross from Pilgrim, leather bracelet that i bought at Santorini, wetlook leggings from Friis & Company, black socks from HM and ankle boots from Wedins. I was inspired by goth and lightened up all the black with lilac).

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. B: Åh tack, va du är go! Massor av kramar!! 🙂

    PETRA: Tack va roligt att du tycker att jag har det, tack det samma säger jag då! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *