Dagens Outfit!


Hello CityCat Babes! Idag har jag varit hos smärtpsykologen, jobbat och handlat födelsedagspresent till lillebrorsan som fyller år i helgen. : ) Jag "råkade" smita in på Tosphop där jag spanade in Kate Moss julkollektion, åååååh så mycket snyggt, jag höll på att bli tokig. Jag ville ha allt och även i resten av butiken. Stod och höll i den där svarta klänningen med bitar i silver lurex ni vet som kostade 879 kr men insåg tillslut att jag måste hänga tillbaka den om jag ska kunna köpa julklappar det här året. : ) Den här var jag också sugen på! Seriöst, jag måste börja shoppa second hand, det är ju där ifrån Kate Moss får sina designidéer. Fast då är det väl vintage design snarare än 9 år gamla KappAhl plagg på Myrorna, he,he men man vet ju aldrig. : )
Leopardsjal –Cubus
Vitt linne –Glamour
Grå kofta –Zara
Skinnbyxor –Gestuz/Asos
Ankelboots –Wedins
Grå mössa –Ellos
Skinnjacka –HM
Skinnvsäka –Mulberry

(Today I’m wearing this: Leopard print scarf from Cubus, white tank from Glamour, grey cardigan from Zara, ankle boots from Wedins, beanie from Ellos, biker jacket from HM and leather bag from Mulberry).
 (The dress from Tospshop that I wanted to buy today)

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. EVIS: Ja det hade varit väldigt trevligt! 🙂

    ATTHADETGOTT: Ja verkligen, tack det samma! 🙂

    BLACKIE: Tack, roligt att du gillar den! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *