Dagens Outfit!


Idag blir det födelsedagsmiddag hos min sambos pappa som fyller år idag på Fars Dag. Jag har mest legat i sängen idag och haft hemst ont i magen, men nu måste jag ta mig samman, tacka gud för att det finns smink säger jag bara, för som jag ser ut utan, hade jag ju skrämt slag på de andra gästerna. Idag får jag äntligen tillfälle att använda strumpbyxorna med en tiger på i sammet som jag köpte på Lindex förra året, men aldrig han visa här på bloggen innan det blev varmt och sommar. 🙂

Spetsklänning –Gina Tricot
Silverhalsband –present från min älskling
Brunt skinnarmband –HM herr
Silvrigt armband –köpt i Spanien
Bruna strumpbyxor med tiger –Lindex
Svarta ankelboots-Wedins

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Hej kära vän! Du har nu en ny läsare, min mamma 🙂

    Hoppas du mår bättre imorn,och att middagen var ok! Kraaaaaaam till min lilla guldlock xxxxxxx

  2. PETRA: Tack, ja det känns väldigt roligt med spets just nu, måste kika in på din blogg och spana in spetstoppen! 🙂

    GV: Hej min vackra sjöjungfru!! Åh va roligt att din mamma vill läsa! :)Hoppas att du har haft en bra helg!! Har tänkt på dig! Tusen kramar och xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/GE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *