Dagens Outfit!


 Hello CityCatBabes! Hoppas ni har haft en ok dag även fastän det är en tråkig måndag. Jag måste snart ge mig iväg ut i regnet och blåsten, usch vill krypa ner under en filt i soffan i stället. : ) Idag inspireras jag av Givenchys höstkollektion med vit polotröja och skinnbyxor. På polotröjan har jag satt en vit blommbrosch i tyg vilket ser ut som små volanger och genast gör den lite roligare. CityCat Kisses!!!

Vi polotröja -Mango
Vit blombrosch -HM
Skinnbyxor -Gestuz/Asos
Ankelboots -Wedins
Silverarmband -Tiffanys & Co
Ringar -gamla

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. B: Du är verkligen helt underbar, du verkar vara en sådan god människa, vacker på både utsidan och insidan och har alltid något uppmuntrande att dela med dig av till dina medmänniskor, du måste vara världens bästa vän att ha!! Jag är så glad att ha dig som läsare och the ultiamte CityCatBabe -ja det är du verkligen! Tack för att du muntrar upp mig på deppiga dagar och lyser upp bloggen med dina kommentarer! Hoppas du har haft en bra dag! Kramar/Ellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *