Dagens Outfit!


 Hello CityCat Babes! Hoppas att ni har en skön helg! Det här hade jag på mig igår när jag träffade min bästa vän. ♥ Hann inte lägga upp bilderna igår så de kommer nu istället. : ) Jag har köpt ett par sjukt bekväma jeansleggings på MQ i svart denim. De ser precis ut som stuprörsjeans men har resår längst upp och är superstretchiga, perfekt för mig som inte får ha saker som sitter hårt åt runt magen, de är som gjorda för mig! 299 kr kostar de bara och finns i en ljus, en mörkblå och en svart denimkvalitet. Jag ska lägga upp bättre bilder på detaljerna nästa gång jag använder dem. Plockade också fram min gamla sammetskavaj som har en rockig känsla med slitna partier. CityCatKisses!!!

Svart sammetskvaj –XX by Mexx
Grön topp –Marc by Marc Jacobs
Svarta jeans –MQ
Svarta ankelboots –Wedins
Lackclutch –InStyle
Skinnarmband –köpt på Santorini
Klocka –Guess
Silverorm –Cocoo
Leopardmönstrade örhängen -Uox

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Jeansleggings låter spännande, kanske borde kollas in! 🙂 Jag använder så gott som aldrig jeans annars. Har inte köpt ett par nya jeans på tre år tror jag haha ;p Nej strumpbyxor ska det va, varje dag hehe 😉

  2. ATTHADETGOTT: Ja de är verkligen superbra! Tack!!

    PETRA: He, he, ja jag har redan klickat hem den, tusen tack! Kramar

    SARAH: He, he ja jag är precis som du, har svårt att använda jeans, strumpbyxor och leggings är så mycket skönare, men de här jeansleggingsen är perfekta! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *