Erins Wassons senaste bilder från id magazine!

 
Som ni vet så är en del av mitt jobb att analysera trenderna  i modefoto och jag delar med mig lite här på bloggen för dem som är intresserade. Just nu är en av trenderna en väldigt tuff och hård stil, väldigt "verklig" inget förskönande av varken miljön eller modellen och stylingen går i rock/punk/grunge anda och 90-tals stil updaterat a la 2008 i denna trend, precis som i de här bilderna från senaste nummret av tidningen id med topmodellen Erin Wasson.

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. PETRA: Ha, ha, ha jag med!!, folk skulle nog skratta ihjäl sig om jag hade haremsbyxor, har liksom inte rätta looken för det. 🙂 Vissa trender kan men helt enkelt hoppa över. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *