Dagens Drömoutfit!


Idag drömmer jag om en riktigt fashionistaoutfit med intressanta kontraster mellan olika material. ♥
1.
Vacker volangblus med goth feeling från Derek Lam
2. Kombinerar med blanka lackleggings från Topshop
3.
De här snygga Louboutinsen gör benen milslånga!
4. Åh vilken drömjacka! Supermsyig fuskpälsjacka från Pinky
5.
Gillar verkligen den här rockiga väskan med volanger från Be & D
6. Avslutar med ett supersött armband från Disney Couture

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Du har verkligen en superb smak, allt du visar upp kan jag tänka mig att bära alltihop. Väskan är adorable och lacktightsen är to die for!!!! Vill du bli personal shopper åt mig?

  2. Petra: Åh tack!! Va glad jag blev när jag läste din kommentar! Ja vi verkar ha lika smak vad gäller mode 🙂 Om du verkligen på riktigt skulle vilja ha mig som personal shopper så har jag precis startat upp mitt eget företag som stylist där jag just planerar för erbjudanden med makeover och personal shopping. Nu har det stått still ett tag eftersom jag varit så sjuk, men när jag är igång med det så ska jag absolut maila dig och se om du fortfarande skulle tycka det var kul. 🙂 Men, du behöver inte egentligen någon personal shopper så snygga outfits som du har och så bra smak som du har sjävl!!

    Vi skulle bli livsfarliga på stan tillsammans, he,he :)Kram Ellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *