Dagens Köp!


(Ser ni hur mycket jag gillar mina nya skinnbyxor, ha, ha)


Det är en lång story bakom mina nya skinnbyxor.
Jag har varit helt besatt av att hitta ett par smala svarta byxor i äkta skinn. För mig som måste hålla mig varm så är ju skinnbyxor idealt hela vintern. Men det visade sig vare mycket svårare att hitta än jag trodde. Topshop gjorde ett par skinnleggings som de sålde för 2600 kr vilket jag tyckte var alldeles för dyrt, speciellt eftersom det skulle tillkomma frakt. Jag letade på Zara och HM och i massor av andra butiker, jag letade second hand, men då var de alldels fel modell, stora och raka istället för i stuprörsmodell. På e-bay tog de 3 dubbla priset för Topshop läder leggingsen. Tillslut hittade jag dessa hos Asos från Gestuz. Innan jag beställde prövade jag jeans och byxor på Topshop och kom fram till att jag behövde en storlek UK 10 vilket jag också beställde. Det här var första gången jag shoppade från Asos.com Men när de väl kom så kunde jag knappt dra dem ovanför knäna. Så jag fick skicka tillbaka dem och frakten gick på 250 kr!! Så tänk på det om ni beställer sådan från Asos som måste sitta perfekt, det blir dyrt att retunera! Nu fick jag hem dem i en storlek större UK 12 och de var också extremt tighta. I min iver att rusa fram till spegeln, fastande jag i ett dörrhandtag med ena hällan i byxan och drog loss den och rev upp en bit skinn från byxan, ha,ha, jag vet, hur fåfängt och sjukt skrattretande låter inte detta! Så nu var ju alternativet uteslutet att kunna skicka tillbaka dem igen. Igår gick jag omkring med dem hemma och de töjde sig en del, men inte tillräckligt för att vara sköna. Men idag insåg jag att det är innerbyxan i något skumt syntetmaterial som är så himla tight. Så jag klippte av båda benen på innerbyxan och nu är de perfekta, tur!! Så jag vet inte riktigt om jag kan rekommendera dem till er? Ta en storlek större än vad ni har i Topshop byxorna i så fall och var beredd på att ni kanske får sätta saxen i innerbyxorna. I överigt så är skinnet helt underbart ljuvligt mjukt och modellern snygg, precis så som jag ville ha dem : )

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. Så skönt att det löste sig! Håller med om att man verkligen måste vara bombsäker på sin storlek när man beställer från Asos. Jag returnerade också en grej häromveckan, för 280 kr. Himla surt kan jag säga! Och alla deras plagg är supersmå i storlekarna.

  2. PETRA: Ja jag håller med, det var krångligare än jag trodde att beställa där ifrån. Nu blev jag ju nöjd tillslut men, tänk om jag hade fått skicka tillbaka igen, då hade man ju betalt nästan 600 kr för ingenting. Önskar jag hade vetat hur små de var i storlekarna, men man lär ju sig. Många kramar! 🙂

  3. Evis: Va kul att du gillade dem!
    Jusus: Eh, menar du i mon gardrob eller på Asos?
    Anonym: Skorna är från Monki förra året, men dem har säkert likande i år också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *