Dagens Outfit!


Hello CityCatbabes! Idag har jag varit på sjukhuset och tagit en massa prover, usch jag tycker det är såååå jobbigt och ångestladdat att bara gå in genom entredörrarna att jag bara vill vända och springa ut igen. Det är inte jobbigt med sjävla proverna, utan det är mest att allt jobbigt man varit med om kommer över en. Det var 30 stycken före mig så det tog halva dagen dessutom och jag vill ju helst spendera så lite tid som möjligt där. Tog fram mitt gamla halsband med ett skort kors som känns känns jäte kula tt använda igen nu när det finns så mycket goth influenser i modet. CityCat Kisses/Ellie

Stickad kofta –Gina Tricot
Svart klänning –American Apparel
Svarta leggings –Ellos
Ankelboots –Wedins
Armband –från Santorini och Cocoo
Halsband med stor kors –Pilgrim
Klocka –Guess

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Uch då stackare,förstår vad du menar med ångestladdat.Fin du var idag :)Jag behöver nya kläder känner jag men vet inte vad jag ska köpa riktigt för att kunna kombinera på ett bra sätt.Idag började jag 7:30 och gick hem strax för klockan 17:00 för att jag är tvungen att jobba in 4 timmar för att kunna jobba halvdag på fred som alla andra där jag jobbar.Så jag ska till Sthlm på fredag :)Massa kramar till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *