Dagens Outfit!

Hej citycat darlings! Idag har jag jobbat en del med agenturen och mitt eget lilla stylist och konsultföretag som jag håller på att starta upp. Ni får ursäkta att jag är osminkad, blek, trött, sjuk och har håret slarvigt uppsatt i flätor (oj vad många adjektiv det blev) men här kommer i alla fall en dagens, för den här outfiten var så mysig och skön att ha på sig att jag måste tipsa. Funkar på de flesta arbetsplatser som har lite mer casual dresscode: ) Svarta ankelboots med kilklack och skridskosnörning fyndade jag igår hos Monki, de kommer att bli flitigt använda! : ) CityCat Kisses!!

Cashemrekofta –Zara
Batgirl tee –Urban Outfitters
Svart trikåkjol –HM
Ullstrumpbyxor –Falke
Ankelboots –Monki
Silverarmband –Tiffanys & Co/New York

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Du är ju jättesöt!!!! önskar att det var sådär jag såg ut osminkad och trött:)

    Och teen är så härlig…..koftan är en favorit hos mig….så skön!

    Kram Maja

  2. Evis: Tack för de tröstande orden, det är svårt ibland måste jag säga att acceptera att sjukdomen tar så hårt både fysiskt och psykist, men jag är gald att det itne syns så mcket påbild. Kramisat till dig!!

    Leia: Åh va du är go!! Jag är säker på att du är riktigt babe även när du är osminkad och trött, ofta känner man sig nog värre än vad man ser ut. Åh har du också koftan, ja den är mesta använda plagget i min garderob, skulle vilja ha samma modell i flera färger! 🙂 Kram Ellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *