Dagens Outfit! (Channeling Chanel)


Idag visar jag hur kul och lätt det är att sno stilen från catwalken! Du har kanske liksom mig inte råd att shoppa de dyraste catwalklookerna, men det behövs inte, för många av dem kan man fixa med sånt man har i garderoben, budgetfynd och lite fix och trix. : ) Sedan är det ju inte alltid man kan ta catwalk looken direkt ut på gatan, eftersom de ofta är rätt extrema, men man kan inspireras av dem, modifiera dem lite och sedan passar de bra i vardagen. Första looken ut blir en mysig höstlook från lyxiga Chanels autumn/winter 2008 kollektion. Jag bytte ut spetsstrumpbyxorna mot vanliga svarta strumpbyxor, för annars blev intrycket ganska rörigt, men för den som kan bära upp det rekommenderar jag att gå hela vägen ut. Spetshandskarna har jag klippt till av ett par svarta knästrumpor i spets från Twilfit för 49 kr. Det viktigaste med mode är att man har roligt med det och det har man verkligen när man leker med catwalktrenderna!

Stickad mössa –Ellos
Broscher – gamla (leta i mammas/mormmors smyckesskrin eller köp billiga på tex Glitter).
Stickad tröjklänning –HM
Strumpbyxor –HM
Spetshandskar –Twilfit
Lackpumps –Ellos


Närbild, handskar, mössa och broscher

Skulle jag ut och fikat med några vänninor hade jag burit looken som ovan, men eftersom jag ska till smärtpsykologen, så får det bli med ytterligare en varm kofta och med stövlar till i stället.

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Sarah: Åh tack, va kul att du gillade min lilla copycat look, det är så kul med med mode! 🙂

    Petra: Åh tack, jag blir ju så glad att jag nästan trillar av stolen, du anar inte hur glad man blir för såna kommentarer, när an mest känner sig sjuk och sunkig, tack du är så go!!

    Evis: Gud vilken fin komplimang, som jag naturligtvis känner mig helt oförtjänt av, men kan ändå inte låta bli att sträcka upp mig från min permanenta hösäcks position i soffan och känna mig lite extra glad, tack! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *