HMs kändisparty för nya kollektionen!


The Preview Party för The Comme des Garcons for H&M collection gick av stapelni helgen och många kändisar var intressearde av att ta sig en titt på det nya designsamarbetet. Maggie Gyllenhaal, Selena Gomez och Becki Newton från Ugly Betty var några av dem som ville kolla in de prisvärda kläderna. Själv har jag aldrig riktigt gillat Commes de Garcons, men kanske finns det någa godbitar i kollektionen. I veckans Sofis Mode som du köper tillsammans med Aftonbaldet idag tom onsdag finns en artikel om vilka plagg som är värda att satsa på!

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Har kollat in Sofis mode idag och kan verkligen säga att INGET föll mig i smaken… Synd, för Cavalli i fjol var ju helrätt för mig. Haremsbyxor och kavajer med hål i är dock inte min kopp te =)

  2. Petra: Idag köpte jag också sofis Mode och jag håller verkligen med dig!! Ingenting som var min stil, Cavalli var mycket bättre, även om jag tyvärr inte lyckades få tag i något av plaggen. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *