Ladies in red!I förrgår lanserade systrarna Olsen sin bok på varuhuset Barneys i New York. De var båda supersnygga men Ashley stal showen i sin röda figursydda vintage klänning. Även Eva Mendes valde en underbar röd klänning från Michael Kors för ett anant event samma kväll. Rött är min favoritfärg, jag känner mig, som jag har tjatat om här på bloggen, alltid gladare, mer levande av att ha rött på mig. Kan den här undersökningen ha legat bakom de båda kändisarnas val av röda klänningar? ; )
 Kolla in de snygga skinnbyxorna, kombinerat med gråa mocka pump soch vit skjorta-sooo sexy!

Källor: Daily mail, expressen, veckorevyn, popsugar.

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. PETRA: Ja jag håller med dig, de har verkligen blivit snyggare, deras nya lite mer polerad stil och firsyrer tillsammans med att de har lite mer kurvor har gjort dem till riktiga va-va-voom babes! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *