Miss November!


Novemberomslagen är här för våra kära covergirls. Vem gör jobbet bäst den är gången? Måste säga att det är ovanligt bleka omslag. Drew Barrymore ser väldigt vacker ut på omslaget för Bazaar, men det nästan lite väl överdrivet patriotiskt (även om det är toppen att celebriteter engagerar männsikor att ta sitt samhällsansvar och rösta i valet i USA såklart). Nicole Kidmans pose förstår jag mig inte allas på (typ kolla min panna när jag sträcker håret bakåt typ, heeeelt slät typ). 😀  För mesta modeinspiration hade jag köpt Lindsay för Marie Claire. Men Kiera Knightely ser mysig ut i sin stickade tröja vilket passar ihop med hälsotipsen, något som lockar mig för tillfället, så den kommer jag nog att köpa. : )

Who, will be Miss November?

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Keira! Vad är finare än en härlig, mjuk, stor stickad kofta, tillsammans med underbara svallande lockar ?? 🙂

  2. Om man bara tittar på deras ansikten så ser Drew Barrymore så levande ut medan de andra nog har retucherats eller ev. har man lagt en sådan onaturlig makeup. Det glittrar i hennes ögon och leendet är underbart!

  3. Sarah: Ja hon ser verklgien supermsyig ut i son stickade tröja, jag ska köpa nummret när det kommer ut. 🙂

    Maggie: Ja jag håller med, Drew ser verkligen levande ut med glitter i ögonen och ett fantastiskt leende som smittar av sig! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *