Ny favorit hårprodukter!


Ni som följt mig vet ju att jag föredrar naturliga och ekologiska produkter speciellt inom hudvård. Min bästa vän tipsade mig om ett hårvårdsmärke som hon börjat använda gjort av naturliga produkter. Det heter Clue och är helt svensktillverkat. Jag har prövat andra naturchampon förut och inte varit alls nöjd, men det här är verkligen toppen! Det känns så härligt att inte massera in kemikalier i hårbotten utan naturliga och näringsrika ämnen. De första tvättarna var jag något tveksam eftersom det inte ger den där supersilkiga känslan som kemiska balsam ger direkt efter tvätt,  men sedan märkte jag hur bra det var för håret. Känns som det har växt hur myckt som helst sedan jag började använda det och blivit mindre frissigt. De löddrar härligt och de doftar helt underbart! Jag använder Aloe Vera shampot, Passion rinse, Honey conditioner och smoothien! Du kan köpa det hos frisörsalonger!

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Tusen tack för tipset, ska genast provas! Funkar det på mitt hår så funkar det på allas hår vågar jag påstå, mitt hår är superkinkigt.

  2. Är dom helt ekologiska?Jag andvänder Simply Organics som finns hos Accessora och det är mycket drygt och bra för håret!

  3. Petra: Hoppas du gillar det, är svårt det där med shampo eftersomman har så olika hårtyper, vissa funkar jätte bra för andra men inte allas för en själv.

    B: Vad jag förstått så är de det, men är inte 100% säker. Min hudvård från Lakshmi är 100% ekologisk i alla fall. Ska kolla in Simply Organics! Läst mycket om ett nytt märke som ska heta Organic Surge och finnas hos Kicks och Åhlens. Har du testat det? Är nyfiken på det. 🙂

  4. så kul att du är nöjd också!! Jag vet att jag är lite sen med mina kommentarer som vanligt, men var tvungen att skriva ändå eftersom det är så kul att du skrev om dessa. Har precis gjort en Clue honungsinpackning själv och sitter här med handuk på huvet fastän jag borde jobba…

  5. Nej jag har inte kollat in det.Ska läsa om det om det går 🙂 Kommer ihåg för länge sedan att du bloggade om Lakshmi nu när du nämner namnet igen.Mitt(ja inte mitt eget tyvärr hehe men det jag använder) organiska hudsvårdmärke heter Eminence 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *