Trött, sjuk och ledsen.

 Sorry att jag inte har bloggat igår och idag. Har ovanpå allt elände fått någon konstig magvirus. Kan inte stå eller sitta upp utan måste ligga ner hela tiden, suck. Är ganska deppig idag kan man lugnt säga. Och hungrig, suck igen. Känns som en liten ailen med vassa naglar har invaderat magen, hoppas inte det, skulle faktiskt vara ganska läskigt, ha,ha : ) Troligtvis är det något lite vanligare, men man vet aldrig, med min tur. : o Hoppas det går över snart, suck igen, igen. Back to bed, talk to you soon. CityCat Kisses/ Ellie

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. B: Tack sötnos, jag försöker kämpa på och hålla humöret uppe, men är itne så lätt just nu. Idag kan jag i alla fall sitta och blogga lite, men börjar undra om det inte är en ny släng av magsår jag har fått, hoppas itne det.

    Petra: Tack för din gulliga kommentar!! Många kramar tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *