En Dagens….


Idag har jag varit på Apoteket och handlat lite god fredagsmat, ja alltså jag handlade inte maten på Apoteket utan i mataffären brevid : ). Min snälla lillebror körde mig och bar de tunga kassarna, annars hade det aldrig gått. Tack världens bästa bror! : ) Man får ju ta tillfället i akt att ha på sig någt roligt när man ska "gå ut" ha,ha. Usch ibland känns det så trist, min fredagshöjdpunkt är att åka til apoteket medans andra tjejer där ute säkret förbereder sig för en mysig tjejmiddag på stan, afterework, drinkar i någon tjusig bar eller dans på någon kul klubb. Jag kan nästan aldrig göra något sådant och eftersom jag fick sjukdomen när jag var 21 år så känns det lite som om de där åren då man skulle ha varit ute och dansat och haft roligt bara har försvunnit för mig. Men, men när/om jag blir frisk, även om det är när jag är 40 år, så får jag väl ta igen det och gå ut och dansa då : ) Och jag får inte glömma de resor som jag gjort med min sambo, då har jag mått bättre av värmen och kunnat gå ut och äta mysiga middagr och till och med ta en drink i någon fin bar. Man får fokusera på det possitiva och det man har. Ikväll är det Idol, alltid nice, och så det får bli oxfilé med en god sallad och sedna tv-mys i soffan med min älskling som är hemma med mig ikväll och det är ju supermysigt, önskar bara jag inte hade så ont. Fast jag får vara glad att jag är på benen nu och inte i sängen. : ) Hmmm, börjar bli lite som dagboksanteckningar mina kommentarer här på bloggen. Det känns skönt att få skriva av sig lite, men jag har mycket svårare att verkligen ta upp en bok och skriva än att skriva på datorn. Hoppas ni får en toppenfredagskväll min kära cityCATbabes!! Lots of love/Ellie

Röd skinnjacka -Carlings
Tee med text -Miss Sixty
Svart linne under -Björn Borg
Lacktigthts –Friis Company
Svarta ankelboots -Wedins
Armband -köpt på Santorini, Mango & Cocoo
Tygväska –Chloé Sevigney for Opening Ceremony

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

 1. Ja, det är trist när det är så. Jag blev sjuk först när jag var 29 och det är jag oerhört tacksam för (och att jag inte har det lika jäkligt som du).

  Nåt party blev det förstås inte för mig heller, men jag och fyraåringen var hos en väninna och drack te och åt frukt ihop med henne och hennes mamma och handarbetade och pratade. Inte så dumt det heller.

 2. Måste säga att jag tycker bloggen fått ett lyft nu när du delar med mig av dina mer privata tankar. Även om jag tyckte du var en härlig tjej förrut med ursnygga outfits så har du mer blivit en riktig person nu. Det känns kul och på något sätt hedrande att du ändå delar med dig. Vi är ju faktiskt "ansiktslösa" människor som sitter här och läser om din vardag. Det är roligt att du vill dela med oss. Förhoppnignsvis kan vi ge några peppande ord tillbaka också 😉

  Ha en trevlig helg! Kram

 3. Petra: Tack! 😀

  Evis: Tack för alla dina härliga och tröstande kommentarer här på bloggen, det märks att du själv har gått igneom svåra saker genom den empati som du uttrycker, tack. 29 är ju förstås också ungt och man önskar att vi hade fått slippa, och bli sjuk som penisonär istället eller helst inte alls såklart. Låter som en supermysig kväll du hade med din vännina, det blev jag glad att höra! Kram!

  Erika: Åh va glad jag blev när jag läste din kommentar. De senaste halvåret har varit det värsta i mitt liv och att nu få skriva lite om hur jag tänker och känner och inte behöva ha en låtsas image har blivit en oväntat bra terapi. Jag var så rädd att om jag började skriva om det svåra jag går igenom så skulle läsare bli rädda och förvsvinna, så jag är så glad att så inte blivit fallet och att jag fått så oerhört mycket stöd och kraft tillbaka från dig och andra läsare. Tack för att ni finns!! Kram och hoppas du får en trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *