Balmain Heaven!


Det är sällan som jag blir helt galen över en kollektion så som jag blev idag när jag såg Christophe Decarnins vårkollektion för Balmain 2009! Det finns inte ett plagg i kollektionen som jag inte skulle vilja bära. Allt är utsökt väl utfört och varje plagg ligger precis på den hårfina gränsen mellan sexigt och trashigt.
Färgerna är en stadig bas av svart och vitt med inslag av lysande lila, grönt och cerise.
Bland tygerna synstes mycket denim i olika tvättar, siden, tyll och chiffong.
Nyckelplaggen är de slitna jeansen, jackan med markerade axlar och den lilla paljettklänningen.
Detaljer att lägga märke till är framförallt nitarna som syntes på både skor, skärp och plagg.

Rockchic trenden är här för att stanna
så spara dina slitna jeans och nitar, du kommer att vilja ha dem även till våren! : )

Militärinspirerade jackor, smokingkavajer och paljettjackor alla med läckert markerade axlar och kombinerat med trasiga klorinblekta jeans och nitprydda sandaletter.
 
Balmain är kända för sina läckra partyklännignar och den här säsongen gör de ingen besviken med läckra paljettfodral, siden, skira spetsar och gnistrande broderier. Åh så snyggt!


Ljuvliga rockballerinor äntrade catwalken i vippiga ballerinakjolar och klänningar av skir tyll med tighta bustierliv. Markerade midjor med nitar och vackra gnistrande pärlbroderier även här. Supersnygga bandageminikjolar med nitar kombinerade med korsettliknande toppar fanns också med.

Aftonklänningarna är i en liga för sig med intressenata bandagetekniker, svepande chiffong och en härlig ung och ny silouette som är kort framtill och längre bak. Åh suck så snyggt!

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Åh! Så vackra klänningar! Dock ingenting för en lady 60+. Undrar vem som gör moderiktiga och läckra kläder för vår ålder?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *