Dagens Outfit!

 Bloggen har bråkat med mig idag, men här kommer i alla fall en dagens. : ) Idag har jag varit och hälsat på min bästa vän och hennes lilla dotter, det var jätte mysigt. Kände för en skön hippielook idag. Halsbandet har jag gjort själv av en en magkedja och en vacker fjäder som jag köpte för mer än 10 år sedan och som jag har haft liggande sedan dess i en box för att jag var så rädd om den. Dags att använda den nu när fjädrar känns så hett. : ) Armbandet med indianpärlor köpte jag nu på Santorini. Att låta en rolig bh synas under ett djupt ringat linne tycker jag känns kul just nu.

Militärjacka –Gina Tricot
Vitt linnne –Glamour
Vida jeans –Vero Moda
Svarta ballerinas –Bianco
Skinnväska –Marc by Marc Jacobs Turnlock
Halsband –gjort själv
Pärlarmaband –köpt på Santorini
Skinnarmband –HM herr
Armband av jade –köpt i Taipei
Armband av turkoser –köpt i Taipei

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Evsi: Tack, ja det där med jeans är väldigt personligt, man måste trivas i dem och de måste passa ens kroppsform. Tur att det finns så många olika modeller. Jag gillar att ha vida jeans på mig eftersom det är så bekvämt, men snyggast tycker jag det är med smala jeans som är något utställda vid foten för att balansera höfterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *