Dagens Outfit


Oj vad jag har jobbat idag. Projektet med att välja ut smycken till alla 18 modeller har tagit i stort sett hela dagen, men nu är jag nöjd med resultatet och tror att det kommer att bli riktigt snyggt. Sedan var jag tvungen att springa iväg till ett möte på stan. Men nu är jag hemma i alla fall och här kommer sent om sider en dagens …: )Inspirerad av Guccis härlig höskollektion lät jag guldscarfen jag köpte i Köpenhamn hänga på höften.  Känns kul och skönt efter all fokus på markerad midjor att man kan variera lite.
CityCatKisses /Ellie

Skinnjacka –Zara
Skinnväska –Botkier
Väst –Zara
Linne –Glamour
Guldscarf –Köpt i Köpenhamn
Jeans –Sass & Bide
Mockastövlar –LaRedoute
Armband –Tokyo Jane
Bambooörhängen –köpta i New York

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *