Favorittjejerna på dvd!


Nu lanseras den underbara Sex and the City filmen på DVD med våra favroti CityCATGirls! Här ser ni SJP, KimKatrall och Cynthia Nixon på lanserignsfesten för den förängda dvd versionen(!) i New York! Den kommer jag utan tvekan köpa som tillägg till min Sex and the City box. : )

Här är jag och min fabulous bästa vän i sommras när vi såg filmen tillsammans. Det blev båda tårar och skratt och massor av modeinspiration så klart. Vi tyckte båda att den var helt underbar!!
 (Innan SATC filmen i sommars) : )
Min bff i solgul vacker volangklänning och ballerinas från Marc Jacobs och jag i blommig miniklänning från HM, espadriller fårn HM och armband från Miu Miu.

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *