Fler bilder från mitt stylistjobb!

Här kommer några bilder till..
.
 (Bilderna får inte kopieras)
1-3 Snygga modellen Jonas skulle få en lyxig StTropez stil med svensk tuche så jag valde ett par vita coola shorts som är en kopia av Björn Borgs klassiska tennisshorts från 70-talet  men lite uppdaterade med dagens snitt. Till detta en ljusblå skjorta med sexigt uppkavalde ärmar. Snygg blev han eller hur? Sedan blev det ett par randiga badbyxor för att matcha den andra modellens bikini.
4. Ännu än reklamposter för Eva-Nette med guldbikini, min vintage Chanelkedja och wetlook i vackert solnedgångsljus vid stranden. Att fota i solnedgånen är skitkallt och jobbigt, men ljuset är oslagbart.
5. Reklambilden som smyckesföretaget Crosing Arrows valde ut. Halsbandet är så vackert tycker jag. Och jag gillar hela looken som andas "garden party på engelsk herrgård".
6. En svartvit bild med looken inspirerad av Ralph Lauren som jag tycker blev väldigt fin. Jag älskar den starka blicken, riktigt "fierce" som Tyra Banks skulle säga. : ) Den här bilden blir perfekt för modellens portfolio. Här fick makeupartisten fria händer att göra vilken makeup de ville. Den blev mycket speciell, men det ska den ju vara för att sticka ut från andra bilder..
7. Reklam för en sportbåt där temat också skulle vara lyxig StTropez känsla. Typ, killen med den här båten får alla snygga brudarna, he,he. Hängde på modellerna massor av smycken och skimmrande bikinis. Inget man badar med, men hey, i St Tropez ligger man bara på båtarna och ser snygg ut och lyxig ut . ; )

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *