Fler bilder från Santorini…

Lite bilder från stranden där vi solade och snorklade och såg så många underbart vackra fiskar. Vi tog bussen in till huvudstaden på Santorini som heter Fira. Den ligger högt uppe och de vita husen ser ut som om de liksom trillar ner för bergssluttningen. Där satt vi och åt på de superromantiska restaurangerna och tittade på utsikten och solnedgången.

Bikini från Björn Borg och flipflops från Bebe. Klänning från Gina Tricot, halsband från KyssJohanna, guldsandaletter från Gyllene Gripen och fjäril från Panduro, skinnväska köpt på Kefalonia.

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Vilka bilder! Den stora bilden av dig ar sa vacker att man tappar andan. Vad sugen jag blir pa att resa nar jag ser dem!

  2. Erika: Åh tack, va roligt att du gillar bilderna. Min sambo tog den översta bilden utan att jag visste om det så jag så den först när jag kom hem. Den säger så mycket om hur drömskt underbart det var att sitta där och titta ut över medelhavet, åh längtar tillbaka. Kan rekommendera både Santorini och Kefalonia varmt och hoppas du får möjlighet att åka dit snart! Kram Ellie

    Sarah: Roligt att det syns på bilderna hur vackert det var och tack, det är gött att va tebaks till bloggandet :)Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *