Lopez ursnygga bilder!

 
(Jennifer med skodesignern Brian Atwood och hans drömskor).

Jag har alltid älskat modefotografi, men den mesta tiden har jag spenderat framför kameran som modell. Det som trollband mig var att kunna förmedla en känsla med en blick, ett ansiktsuttryck eller en pose och att vara med och skapa en fantastisk bild. Nu får jag äntligen vara bakom kameran och bestämma mycket mer om hur bilden ska se ut. Vilken miljö den ska fotas i, vilka kläder, vilka accessoarer och smycken, vilken frisyr och vilken make-up modellen ska ha. Otroligt spännande och härligt att få vara kreativ! Jag inspireras så mycket av andras fantastiska modebilder och därför kommer jag att visa en hel del bilder här på bloggen som jag tycker är inspirerande och spännande.

Här är Jennifer Lopez fotograferad i senaste Elle US med var och en av sina favoritdesigners och iklädd deras höstkreationer.


1. Med Karl Lagerfeld i Chanel
2. Med vännen och designern Diane von Furstenberg i hennes design.
3. Med Michael Kors i hans design
4. I egna märket Sweetface (såklart)
5. Med Oscar de la Renta i hans eleganta design
6. Med Georgina Chapman (ena halvan av Marchesa) som skapat många av Lopez rödamattanklänningar, här i en rosa dröm från Marchesa.
7. Med vännerna Dolce & Gabanna i deras kreationer.

Att Elle ägnar så många sidor åt henne och att alla dessa stora designerns gladeligen ställer upp både med kläder och att vara med själva säger bara en sak: The Diva is back! Eller vad säger ni? ; )

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *