Ny tv-serie med Rachel Zoe!

 Åh hoppas, hoppas någon svensk kanal köper in nya tv-serien The Rachel Zoe Project som började sändas i USA igår. I programmet får vi följa stjärnstylisten Rachel Zoe i hennes arbete med att styla kändisar och följa med henne på tjusiga tillställningar i Hollywood och New York. Rachel Zoe är minst sagt kontroversiell men för mig som precis börjat sylistbanan låter det här väldigt spännande! : )

Du kanske också tycker om

9 kommentarer

  1. Alicia: Som jag skrev så är hon mycket kontroversiell men jag tycker det låter väldigt intressant att få se hur hon arbetar som stylist, hon måste ju ha tusentals tips att lära ut inom yrkesområdet.

    Bellisima: Ja jag har precis börjat som stylist,jag har jobbat som modell i 10 år,jobbat med kläder i butik i 5 år och utbildat mig på Textilhögskolan så det föll sig naturligt att kombinera detta ihop med mitt brinnande intresse för mode i ett jobb som stylist. Du kan se mina 2 första jobb under rubriken " mina stylistuppdrag".

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *