Paris in the air!

 Paris Hilton släpper sin femte parfym som heter Fairy Dust som bla. har doftnoter av rosa pion, apelsinblomma och vanlijkräm. Namnen och annonserna för Paris parfymer har jag aldrig gillat, men de flesta doftar väldigt, väldigt gott. Jag tycker om Disney Couturs söta smycken med Tinkerbell men här blir det lite för mycket av det goda och det känns som att den riktar sig mer till småtjejer i 12-årsåldern än till modemedvetna kvinnor om man säger så. Men det är en söt reklambild och Paris frå leva ut sina prinsessdrömma till fullo med varje ny parfymlansering. : )

Du kanske också tycker om

1 kommentar

  1. Snygg bild, även om det bär lite emot att säga det om Paris…har inte förknippat henne med stil tidigare, men nu får hon ju till det definitivt.

    Och tack snälla du för den gulliga kommentaren på min blogg! Jag är ett stort fan av din blogg, som jag läser varje dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *